• Auteur
    Maxim LaanMerkelijkheid
  • Datum
    21 november 2022
  • Delen

Vrijdag 18 november, op de ‘dag van de ondernemer’ heeft JEROEN Hypotheekadvies, tijdens de spannende Grande Finale van de Amstelveense Ondernemer Van Het Jaar Verkiezing 2022, de Publieksprijs in ontvangst mogen nemen. Een geweldige prestatie! Vooral als je bedenkt dat het bedrijf pas vier jaar geleden is opgericht. Dat zij in die vier jaar al talloze tevreden mensen hebben mogen begeleiden met advies richting een financiering van de wellicht belangrijkste aankoop van hun leven, is natuurlijk de basis van deze publieksprijs. Kortom, een absolute prestatie en felicitatie waard. 

Interieur kantoor JEROEN Hypotheekadvies

Visie

Het hele team van JEROEN Hypotheekadvies is hiermee door het publiek beloont voor hun inzet, hun vakkundige adviezen en onuitputtelijke service en doorzetten. Wat ons betreft is het winnen van deze prestigieuze prijs ook een groot compliment voor het ondernemerschap en de visie van oprichter en eigenaar Jeroen Pijnaker. Hij heeft namelijk al vrij snel ingezien dat een goed doordacht kantoorinterieur bijdraagt aan het succes van zijn onderneming, we schreven er al eerder een artikel over. Hij zag in dat zijn enthousiaste team efficiënter en beter zou kunnen presteren in zo’n interieur. En dat dit interieur vertrouwen uitstraalt en ervoor kan zorgen dat klanten sneller tot samenwerking overgaan. Als een interieur immers voelt zoals het moet voelen, werkt zoals het moet werken, dan doet het wat het moet doen. Het omarmt. Het faciliteert. Het inspireert. Het raakt. Het activeert.

Interieur kantoor JEROEN Hypotheekadvies

STUDIOJEROENDEJONG is dan ook enorm trots dat wij een steentje hebben mogen bijdragen aan het succes van dit mooie bedrijf in de vorm van het interieurontwerp van het kantoor van JEROEN Hypotheekadvies aan het Hueseplein in Amstelveen.

Toeval?

Zou het overigens toeval zijn dat KOK ADVIES (2017) en KOUDIJS (2019), JEROEN Hypotheekadvies voorgingen in het winnen van de publieksprijs tijdens de Amstelveense Ondernemer Van Het Jaar Verkiezing? Ook zij hebben immers ingezien dat een goed doordacht interieur van een kantoor, winkel of showroom kan bijdragen aan het succes van een onderneming. En laat STUDIOJEROENDEJONG nou ook deze interieurs destijds hebben ontworpen…. Maar zonder enige twijfel en vanzelfsprekend gaan alle credits naar deze mooie bedrijven, hun ondernemerschap en visie!

INTERIEUR KOUDIJS The Blue Room, winnaar 2019

 

Interieur kantoor KOK Advies, winnaar 2017

Natuurlijk ook via deze weg felicitaties voor alle andere winnaars:

Clappform – winnaar in de categorie Start-up
WeerInRegie (Sandrine Kwast) – winnaar in de categorie ZZP
Het Fietshuijs – winnaar in de categorie MKB tot 50 werknemers
Co Van Der Horst – winnaar in de categorie MKB vanaf 50 werknemers en overall winnaar
JEROEN Hypotheekadvies – winnaar publieksprijs

STUDIOJEROENDEJONG. RUIMTE VOOR PRESTATIE.


Schneider-Electric-Techtour
Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.