Interieur nieuwbouw bedrijfspand

STUDIOJEROENDEJONG ontwierp en realiseerde samen met haar productiepartners en aannemers het interieur van het hoofdkantoor van ALMACON Storage Systems in Bleiswijk.

De opdracht
“Ontwerp een eigentijdse en monderne werkomgeving waarin verdere optimalisatie en groei mogelijk is, waarin onze open en dynamische cultuur optimaal tot z’n recht komt en waarin de verschillende disciplines binnen ALMACON nóg beter met elkaar worden verbonden.”

Het resultaat
De opdrachtgever aan het woord: “Functionaliteit en esthetiek zijn perfect in balans. Over elke ruimte is nagedacht, van ontvangst tot experience ruimte. Alle afdelingen zijn weer verbonden. Ons nieuwe bedrijfspand vertelt duidelijk een verhaal: het ALMACON-verhaal.”

“Tijdens het hele proces van voorlopig ontwerp tot aan de oplevering konden wij gewoon blijven ondernemen en konden wij onze focus op onze business houden. En toen wij na oplevering het pand echt betrokken voelde het vanaf het eerste moment goed”.

Download hier de Brochure over de inrichting van ALMACON Storage Systems

    In gesprek met Jeroen de Jong
    "Niet alleen het eindresultaat moet goed zijn. De weg ernaar toe is minstens zo belangrijk. Ik noem dat 'op interieurexpeditie gaan'. Elke keer is het weer een onvergetelijke ervaring"

    Laten we kennis maken. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we samen – met plezier en enthousiasme – op interieurexpeditie kunnen gaan. Met als ultieme eindbestemming: een maatwerk interieur dat je past als een jas.

    Afspraak maken.