Villa Hoogkarspel

Wij kregen de vraag of wij het bestaande plan voor een nog te bouwen droomvilla wilde analyseren en spiegelen aan het zeer helder geformuleerde programma van eisen en wensen. Een mooie en uitdagende opdracht die wij met toestemming van de bouwer en bedenker van de woning met veel plezier hebben uitgevoerd. Als we zeggen dat alleen de buitenmuren van deze woning zijn blijven staan, zitten we er niet ver naast. Met als resultaat zielsgelukkige opdrachtgevers.

Slimme indelingen en het gebruik van licht

“Het afgelopen jaar hebben we het genoegen gehad om samen te werken met Jeroen de Jong van STUDIOJEROENDEJONG, om onze moderne nieuwbouw villa naar een hoger plan te tillen. Het is ze gelukt om een fijn en luxueus woonhuis te creëren. Een van de belangrijkste aspecten waar STUDIOJEROENDEJONG in uitblinkt, is hun gevoel voor ruimtelijke lay-out. Bij het transformeren van het interieurplan, zijn de ruimtes opnieuw gedefinieerd en geoptimaliseerd om een betere doorstroming en functionaliteit te creëren.  Door slimme indelingen en gebruik van licht hebben ze elke ruimte benut en er een harmonieus geheel van gemaakt.

STUDIOJEROENDEJONG heeft bewezen dat ze een diepgaand begrip hebben van esthetische harmonie en stijl. Ze hebben met succes een balans gevonden tussen moderne elementen en warme klassieke, uitnodigende accenten, waardoor een tijdloze en elegante sfeer is ontstaan.

Dankzij STUDIOJEROENDEJONG heeft het woonhuis een transformatie ondergaan waarin functionaliteit, schoonheid en persoonlijkheid samenkomen.”

Marc Komen en Bianca de Roode
In gesprek met Jeroen de Jong

Nieuwsgierig hoe we jouw wensen en eisen vertalen naar interieurs met identiteit?
Maak een kennismakingsafspraak!

Maak nu een afspraak met Jeroen de Jong