HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Creativiteit en ratio

In 1992 opende STUDIOJEROENDEJONG voor het eerst de deuren. Onder een andere naam weliswaar. En op een andere locatie. Maar wat in al die jaren onveranderd is gebleven, is onze drive om bij elke nieuwe opdracht het beste van twee werelden samen te brengen: creativiteit en ratio.

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

 

Oprechte aandacht creëert
RUIMTE VOOR PRESTATIE

Onze opdrachtgevers de ruimte geven om te excelleren in het ondernemerschap.
Dat is ons doel. Dat bereiken we niet alleen met onze creatieve inbreng. Het gaat net zo goed om de route naar de eindbestemming.

De expeditie begint met onze oprechte aandacht voor jou als ondernemer én voor je onderneming. We willen je bedrijf van haver tot gort leren kennen, alleen dán kunnen we de juiste keuzes maken. Tijdens de roadtrip zullen we je blijven informeren, faciliteren, inspireren en ontzorgen, net zolang tot we het optimale resultaat hebben bereikt. Namelijk de perfecte ruimte waar jij en je medewerkers optimaal kunnen presteren.

Opdrachtgevers typeren ons als
Betrokken 'Caregivers' *

In de wereld van interieurarchitectuur is het misschien niet vanzelfsprekend, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. We zijn tenslotte zelf ook ondernemer:

Een interieurontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar óók functioneel én van het hoogste afwerkingsniveau. Dat snappen we bij STUDIOJEROENDEJONG als geen ander.

Wij weten wat ondernemers beweegt.
Wij weten dat creativiteit alleen niet voldoende is.
Wij weten dat de rationele kant van het ontwerp minstens even belangrijk is.

Bij STUDIOJEROENDEJONG zijn we niet alleen de architect van het interieurproject. We  zijn veel en veel meer. Zo ervaren onze opdrachtgevers het ook. Ze typeren ons als een betrokken ‘caregiver’ die écht meedenkt en die het ondernemersbelang, de bedrijfscontinuïteit en het welbevinden van de medewerkers altijd voorop zet.


Een Caregiver is betrouwbaar en zorgzaam. Een Caregiver stelt het belang van de klant voorop, soms zelfs ten koste van het eigenbelang. Een Caregiver haalt voldoening uit het leveren van een positieve bijdrage aan de wereld om zich heen en is een stabiele factor. Als je op íemand kunt bouwen, dán is het wel de Caregiver.

toyota-trap-studiojeroendejong
ONZE WERKWIJZE
Garantie voor succes

Ieder project doorloopt bij ons drie fasen.
Het grondig doorlopen van deze fasen is onze garantie voor succes.

Bekijk onze projecten
Fase 1

Oriëntatie & inventarisatie

Samen met de ondernemer en de medewerkers stellen we het ‘Programma van Wensen (PvW)’ en het ‘Programma van Eisen (PvE)’ samen. Wat zijn de verlangens? Waar moet de ruimte aan voldoen? Welke wensen en eisen zijn er? Wat is de ideale uitkomst? Zo creëren we de perfecte ‘ruimte voor prestatie’. Dat begint al tijdens het ontwerpproces en gaat net zolang door tot het gewenste resultaat een feit is.

Fase 2

Ontwerp

Vanuit de oriëntatie- en inventarisatiefase komen we in de ontwerpfase. Eerst maken we een vlekkenplan, een indeling, dan volgt er een voorlopig ontwerp (VO) en uiteindelijk het definitieve ontwerp (DO). Je kunt het vergelijken met het maken van een schilderij. Eerst de grote lijnen, dan de details. Laag voor laag. Tot het laatste puntje op de i staat. Of de laatste streek op het doek.

Fase 3

Realisatie

Dit is de fase waarin de ideeën vaste vorm krijgen. De ambachtslieden gaan aan de slag. Aan ons de taak om de definitieve details, de overeengekomen tijdslijnen en het afgesproken budget te bewaken. Uiteraard informeren, faciliteren, inspireren en ontzorgen we je steeds zoveel mogelijk. Je kunt erop rekenen dat we de werkzaamheden zo goed en zo soepel mogelijk laten verlopen. Het is per slot van rekening ook ons project. We houden de vinger aan de pols tot en met de dag van de oplevering. Dan ben je trouwens nóg niet van ons af, want we komen graag nog eens bij je buurten.

Vraag het gratis e-book aan
De wet van Sinterklaas

Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je meestal iets anders…

Gratis e-book

de-wet-van-sinterklaas

Opdrachtgevers over ons

Carpentier Mooren – 1200 m2 kantoor, showroom en winkel

STUDIOJEROENDEJONG weet feilloos wensen naar de praktijk te vertalen in functioneel ongelooflijk mooie dingen. ‘Luchtfietsen’ is niet aan hen besteed. Zelden zo’n exceptionele betrokkenheid meegemaakt.”

Dirk Ploegstra - Commercieel directeur Carpentier Mooren

INTERFORCE – 1000 m2 kantoor

STUDIOJEROENDEJONG heeft vanaf het begin van het proces tot aan het plaatsen van de laatste accessoires hun kwaliteiten en professionele werkwijze laten zien. En het resultaat mag er zijn.”

Robert Kuijf - Directeur eigenaar INTERFORCE Business Solutions

TOYOTA – 120 showrooms

STUDIOJEROENDEJONG heeft dit project letterlijk en figuurlijk mede vormgegeven. Hun ideeën met betrekking tot showroominrichtingen zijn zeer verfrissend.”

Alwin Bakker - Manager network development & business management Louwman & Parqui

ALMACON – 650 m2 bedrijfspand

“Tijdens het hele proces van voorlopig ontwerp tot aan de oplevering konden wij gewoon blijven ondernemen en konden wij onze focus op onze business houden. Toen wij na de oplevering het pand echt betrokken voelde het vanaf het eerste moment goed.”

Niels van der Meer - Eigenaar ALMACON

KOK Advies – 750 m2 kantoor

“Zeer duurzaam pand…resultaat is top. Geen standaard kantoorinrichting maar een pand waarbij een warme klantontvangst en genot om in te werken centraal staan.”

Marco Kok - eigenaar KOK Advies

SKANTRAE – Retail dealer showroom concept

“Al meer dan honderd winkels zijn aangepast. Dit concept gaat op de winkelvloer echt helpen. Over de hele linie is er meer aandacht voor sfeer en beleving gekomen. Onze klanten wanen zich in de SKANTRAE-wereld.”

Frank van Putten - Head of marketing Deli Home

Appartement in Amsterdamse school

“Twee klaslokalen van totaal 170 m2 verbouwen naar een luxe appartement is best spannend. Helemaal als je dat nog nooit gedaan hebt. Dan is het heel fijn om te kunnen vertrouwen op de expertise van STUDIOJEROENDEJONG. Een hele zorg minder en het resultaat mag er zijn.

Koen Mulders - Business Consultant Principal