• Auteur
    Emma StroosmaMerkelijkheid
  • Datum
    29 maart 2022
  • Delen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Waarom voelt iemand zich thuis in zijn woon- of werkomgeving? In een reeks artikelen spreekt AMSTELVEENZ met Amstelveners in en over hun eigen interieurs. In dit artikel zijn we welkom in het nieuwe kantoor van Jeroen Hypotheekadvies op het Hueseplein te Amstelveen. 

Als je voor het nieuwe onderkomen van Jeroen Hypotheekadvies staat kijk je door het grote raam op het kloppende hart van een snelgroeiend bedrijf: de mensen van Jeroen Hypotheekadvies. Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen en je voelt direct de dynamiek van dit bedrijf. Het interieur en de werkplekken ogen modern en open. Dat hier niet zo lang geleden nog een Chinese acupunctuur-praktijk gevestigd was is op geen enkele manier meer te zien.

Jeroen Pijnaker, eigenaar van Jeroen Hypotheekadvies
Jeroen zit al vrijwel zijn hele leven in het hypotheek vak. Niet als zelfstandig ondernemer maar omdat hij opgroeide in een echte ondernemersfamilie kon die stap niet lang uitblijven. Bijna 3 jaar geleden zag Jeroen Hypotheekadvies dan ook het daglicht. Inmiddels is dit de derde kantoorlocatie van het bedrijf: “Onze eerste ruimte was meer een garage dan een echt kantoor,” vertelt Jeroen. “Ons tweede kantoor bevond zich in een bedrijfsverzamelgebouw en dat was zeker een stap in de goede richting. Maar we wilden meer dynamiek en onze eigen identiteit in de werkomgeving brengen dus toen zijn we bij dit kantoor uitgekomen. Hier komt alles samen.”

Groeien naar een eigen kantoor
Het groeiende bedrijf – er werken inmiddels 5 mensen – kwam tijdens haar zoektocht bij een pand waar voorheen een accupunctuur-praktijk gevestigd was. Jeroen’s vrouw Joyce was degene die grote mogelijkheden zag en besloten werd het pand aan te kopen. De bestaande inrichting is vakkundig gesloopt, wat overbleef was een grote open ruimte van ongeveer 135m2. Ze gingen op zoek naar een specialist om deze ruimte geheel naar wens in te richten.

Van lege ruimte naar dynamische werkomgeving
“Via de Ondernemersvereniging Amstelveen zijn we in contact gekomen met Jeroen de Jong, specialist op het gebied van interieurs van woon- en werkruimtes en natuurlijk mijn naamgenoot. Na een pitch waarbij we echt het gevoel hadden dat hij goed geluisterd had naar onze wensen kozen we voor zijn bedrijf STUDIOJEROENDEJONG.
Van die keuze hebben we absoluut geen spijt, elke keer weer voelen we ons trots op wat we al hebben bereikt. Ons kantoor en het interieur weerspiegelt niet alleen de mooie groei die we nog steeds doormaken maar vooral onze bedrijfscultuur waar transparantie en persoonlijk contact centraal staat.“

Lees het volledige artikel op Amstelveenz.nl

 

FOTO’S: JANSJE KLAZINGA (JKF)

Schneider-Electric-Techtour
Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.