Villa Snelrewaard

Te Koop
De Bongerd in Snelrewaard, een immens grote villa met een woonoppervlakte van 386 m2, gelegen op een perceel van 16.530 m2, werd al geruime tijd te koop aangeboden. Voor de zeer goed onderhouden villa en het landgoed, dat door de bewoners was omgetoverd tot een prachtig mooi park en een oase van rust en ruimte, werd een marktconforme prijs gevraagd. Alles klopte zo op het eerste gezicht. En toch bleef de verkoop uit?

Virtuele metamorfose
De presentatie van de villa was niet optimaal en potentiële kopers konden zich niet voorstellen wat je van deze prachtige maar gedateerde villa kon maken. Wij wel. Het is immers ons werk.

Na ons advies om de vraagprijs niet nóg meer te verlagen maar te investeren in artist impressions en grote verkoopborden op de grenzen van het landgoed, gingen we aan de slag.

We realiseerde, virtueel wel te verstaan, een eigentijds en modern interieur. En ook het exterieur van de villa moderniseerde wij. “Een ware metamorfose”, volgens de opdrachtgevers. Van de ruimte met zwembad maakte wij een leefkeuken en van het zwembad een wijnkelder. We plaatste grote glazen puien om het uitzicht op het landgoed te optimaliseren, maakte van de soms kleine en smalle ruimtes grotere open ruimtes met minder deuren. Zo creëerde we meer ruimte en zorgde voor meer daglicht in de villa.

Billboards
Tot slot lieten wij twee grote billboards plaatsen om de verkoop van de villa bij het passerende publiek onder de aandacht te brengen en zorgde in overleg met de makelaar voor ‘een Villa de Bongerd waardige’ verkoopbrochure waar vanzelfsprekend onze Artist Impressions in werden opgenomen.

Een maand later was de villa verkocht.

*bekijk ook de ‘voor’ en ‘na’ foto’s en impressies.

 

In gesprek met Jeroen de Jong
"Als de interesse in een woning of bedrijfspand uitblijft is het verlagen van de vraagprijs niet direct de oplossing."

Benieuwd naar de mogelijkheden van jouw woning of bedrijfspand?
Maak een kennismakingsafspraak!

Maak nu een afspraak met Jeroen de Jong