Appartement in voormalige schoolgebouw

Dit unieke project begon met een heldere klantvraag: maak van twee enorme betonnen casco ruimtes in deze oude Amsterdamse school een appartement met de luxe van een hotelsuite en de geborgenheid van thuis.

In de oriëntatiefase en aan de hand van het door STUDIOJEROENDEJONG ontwikkelde programma van wensen en eisen, is het voorlopig ontwerp ontstaan. Na oplevering van het definitieve ontwerp is begonnen met de realisatie. Uiteraard hebben we onze opdrachtgever ook in die fase bijgestaan en waar nodig geadviseerd.

Het resultaat
De opdrachtgever aan het woord: “Ons appartement, dat voorheen bestond uit enorme casco betonnen en kille klaslokalen, heeft de warmte, sfeer en indeling gekregen van een luxe hotelsuite en biedt voor ons nu de geborgenheid van thuis.”

“Dit project is tot stand gekomen zonder te denken in hokjes, afzonderlijke ruimtes en ingewikkelde herindelingen. We hebben zo min mogelijk wanden en deuren geplaatst en toch alle functies een logische plek gegeven. Daarna konden we ons volledig richten op het gebruik van de juiste kleuren en materialen.”

 

In gesprek met Jeroen de Jong
"We zien al snel de potentie en de mogelijkheden..."

Vrijblijvend sparren over de fucties en mogelijkheden van een ruimte?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend kennismakingsgesprek.

Afspraak maken.