Ontwerper architect Mijdrecht

Ontwerper architect Mijdrecht

Ben je op zoek naar een ontwerp voor jouw kantoor, bedrijfsruimte, showroom, winkel of voor uw woning? Lees dan verder wat STUDIOJEROENDEJONG voor jou in Mijdrecht en omstreken kan betekenen op het gebied van interieur en architectuur.

ONZE UNIEKE WERKWIJZE
Garantie voor succes begint met een uitgebreide oriëntatie

Hold your Horses

Elk interieurtraject in Mijdrecht, of het nieuwbouw of verbouw betreft, zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers, begint met een uitgebreide inventarisatiefase. Die inventarisatiefase is het belangrijke fundament onder alles wat volgt. In de praktijk zie je al snel dat particuliere of zakelijke opdrachtgevers deze fase te snel willen doorlopen, maar het devies is en blijft “hold your horses”. Als ontwerpers van interieurs in Mijdrecht en omgeving is het onze verantwoordelijkheid om alle belangrijke interieur- en architectuurvragen in kaart te brengen. Als aan die voorwaarde is voldaan kan je pas gaan indelen en schetsen.

De eerste stappen op weg naar succesvolle interieurs

De doelgroep waarvoor STUDIOJEROENDEJONG veel werkt zijn ondernemers in het MKB en ondernemende particulieren. Samen met deze opdrachtgevers doorlopen we altijd drie fasen. De oriëntatie & inventarisatiefase, de ontwerpfase en tot slot de realisatiefase. In het eerste gesprek met de klant gaan we dieper in op de eerste fase: de oriëntatiefase. Later bespreken we de andere fases.

De kennismaking

Een waardevol interieur met ruimte voor prestatie ontwerp je niet van de ene op de andere dag. Wat je allereerst nodig hebt is een stevig fundament. Onze expeditie begint met onze oprechte persoonlijke aandacht voor jou als mens en/of jou als ondernemer. Wij willen jou en/of jouw bedrijf van haver tot gort leren kennen, alleen dán kunnen we de juiste keuzes maken. Deze kennismaking maakt, dat vinden wij vanzelfsprekend, nog geen onderdeel van onze overeenkomst. Als er sprake is van een echte “klik” dan volgt een uitgebreide offerte en eventueel een overeenkomst.

PROJECTEN Mijdrecht en omgeving
Projecten uit Mijdrecht en omgeving

“Wij willen werken en wonen in ruimtes waar wij ons goed voelen, waarin wij, onze medewerkers, onze klanten en leveranciers geïnspireerd worden, waarin wij vooral gemak ervaren en waarin wij het leven, ons bedrijf en ons product intensief ‘live’ kunnen beleven”.

Kantoor en Studio Kompastoren Mijdrecht

"Niet alleen deze ruimte maar de totale locatie is een landmark waar het leeft en bruist"

Carpentier Mooren: kantoor, bedrijfsruimte en winkel in Aalsmeer

"Alle wensen feilloos vertaald naar de praktijk"

Transformatie van dijkwoning in Amstelveen

"Enfin, “missie geslaagd…wij genieten iedere dag.”

Whitepaper
Onze unieke werkzijze

Al bijna 30 jaar hebben wij de eer om zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers interieurs te ontwerpen en te ontwikkelen. We hebben al deze kennis nu gebundeld in een bijna 30 pagina’s tellend whitepaper. Het lezen van dit whitepaper geeft een unieke inkijk in onze aanpak. We beschrijven per fase, van de eerste oriëntatie tot aan de oplevering, de factoren die aan de basis staan van succesvolle interieurs. Download dit whitepaper helemaal gratis.

Van oriëntatie, naar ontwerpen en realisatiewhitepaper-interieur-design

Download Whitepaper

Opdrachtgevers over ons

Carpentier Mooren – 1200 m2 kantoor, showroom en winkel

STUDIOJEROENDEJONG weet feilloos wensen naar de praktijk te vertalen in functioneel ongelooflijk mooie dingen. ‘Luchtfietsen’ is niet aan hen besteed. Zelden zo’n exceptionele betrokkenheid meegemaakt.”

Dirk Ploegstra - Commercieel directeur Carpentier Mooren

INTERFORCE – 1000 m2 kantoor

STUDIOJEROENDEJONG heeft vanaf het begin van het proces tot aan het plaatsen van de laatste accessoires hun kwaliteiten en professionele werkwijze laten zien. En het resultaat mag er zijn.”

Robert Kuijf - Directeur eigenaar INTERFORCE Business Solutions

TOYOTA – 120 showrooms

STUDIOJEROENDEJONG heeft dit project letterlijk en figuurlijk mede vormgegeven. Hun ideeën met betrekking tot showroominrichtingen zijn zeer verfrissend.”

Alwin Bakker - Manager network development & business management Louwman & Parqui

ALMACON – 650 m2 bedrijfspand

“Tijdens het hele proces van voorlopig ontwerp tot aan de oplevering konden wij gewoon blijven ondernemen en konden wij onze focus op onze business houden. Toen wij na de oplevering het pand echt betrokken voelde het vanaf het eerste moment goed.”

Niels van der Meer - Eigenaar ALMACON

KOK Advies – 750 m2 kantoor

“Zeer duurzaam pand…resultaat is top. Geen standaard kantoorinrichting maar een pand waarbij een warme klantontvangst en genot om in te werken centraal staan.”

Marco Kok - eigenaar KOK Advies

SKANTRAE – Retail dealer showroom concept

“Al meer dan honderd winkels zijn aangepast. Dit concept gaat op de winkelvloer echt helpen. Over de hele linie is er meer aandacht voor sfeer en beleving gekomen. Onze klanten wanen zich in de SKANTRAE-wereld.”

Frank van Putten - Head of marketing Deli Home

Appartement in Amsterdamse school

“Twee klaslokalen van totaal 170 m2 verbouwen naar een luxe appartement is best spannend. Helemaal als je dat nog nooit gedaan hebt. Dan is het heel fijn om te kunnen vertrouwen op de expertise van STUDIOJEROENDEJONG. Een hele zorg minder en het resultaat mag er zijn.

Koen Mulders - Business Consultant Principal
SINDS 1992
Bijna 30 jaar interieurontwerp Mijdrecht

In 1992 opende STUDIOJEROENDEJONG voor het eerst de deuren. Onder een andere naam weliswaar. En op een andere locatie. Maar wat in al die jaren onveranderd is gebleven, is onze drive om bij elke nieuwe opdracht het beste van twee werelden samen te brengen: creativiteit en ratio.

We weten dat creativiteit alleen niet voldoende is maar dat ook de rationele kant ondervangen moet worden. Door het verbinden van creativiteit met deze rationele kant zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers ons meer dan alleen als interieurontwerpers ervaren.


Tijdens onze eerste kennismaking maken wij echt tijd vrij om elkaar te leren kennen. Wij vragen, jij vertelt, wij luisteren. Wat zijn je wensen, wat zijn je eisen, wat zijn je doelstellingen voor het betreffende gebouw, de betreffende ruimte? Eén ding is zeker: het wordt een inspirerend gesprek!

Hebben we een klik? Dan gaan we je persoonlijke verhaal vertalen naar een interieur dat past bij jouw, jouw leefstijl of jouw bedrijf.


Ieder project doorloopt bij STUDIOJEROENDEJONG drie fasen. Van inventarisatie, naar ontwerp en uiteindelijk de realisatie. Het grondig doorlopen van elk van deze drie fasen staat, naast onze betrokkenheid van het eerste begin tot en met de oplevering, garant voor succes. Elke fase kan weer opgesplitst worden in een aantal stappen. De oriëntatie- of inventarisatiefase bestaat bijvoorbeeld uit een kennismaking en het samen maken van het programma van wensen en het programma van eisen. Hoe uniek deze aanpak is, bepaal jij vanzelfsprekend. Wij willen het jou graag laten ervaren.


STUDIOJEROENDEJONG werkt met en voor mensen. Elk mens heeft zijn eigen motivaties die wij mogen laten spreken in een interieur. Dat wij regelmatig zowel het interieur van de werkruimten als de woning van een ondernemer mogen ontwerpen en ontwikkelen, is natuurlijk alleen maar een bevestiging dat de mens altijd centraal staat.

Uiteraard zijn er wel verschillen in aanpak. Denk dan vooral aan de mate waarin stakeholders betrokken zijn. Bij een particulier zal dat eerder de partner of het gezin zijn, terwijl dat bij ondernemingen vaak het management en het projectteam is.


Juist in deze tijd is de rol van kantoren en andere bedrijfsruimten zoals showrooms aan sterke verandering onderhevig. De vraag in hoeverre jouw woning, kantoor, showroom, winkel of bedrijfsruimte aan de eisen van deze tijd voldoet vraagt om helder advies. Daarom voert Jeroen de Jong persoonlijk een scan uit voor slechts € 375,00 exclusief BTW. Binnen één werkweek presenteren wij jou een uitgebreid rapport.

Wilt je meer informatie of weten wat de voorwaarden zijn, neem dan contact met ons op.


Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je meestal iets anders. Dat is één van de lessen uit het boekje ‘De wet van Sinterklaas’. STUDIOJEROENDEJONG ontwikkelde dit boekje en gebruikt dat in de praktijk om samen met de opdrachtgever het ‘Programma van Wensen (PvW)’ en het ‘Programma van Eisen (PvE)’ samen te stellen. Wat zijn de verlangens? Waar moet de ruimte aan voldoen? Welke wensen en eisen hebben we? Wat is de ideale uitkomst? Zo creëren wij ‘ruimte voor prestatie’. Zowel tijdens het ontwerpproces als met het uiteindelijke resultaat. Wil je het boekje ‘De wet van Sinterklaas’ ontvangen, vraag het dan direct aan.

Jeroen-de-Jong-Interieurontwerper

Neem contact op

 

Neem vandaag nog contact op!

Jeroen komt er binnen 24 uur bij u op terug!