• Auteur
    Jeroen de Jong - STUDIOJEROENDEJONG.
  • Datum
    14 mei 2020
  • Delen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Laat nu jouw kantoor, showroom, winkel of bedrijfsruimte persoonlijk door Jeroen de Jong scannen voor slechts € 375,00 en ontvang binnen 48 uur een uitgebreid rapport.

Jeroen de Jong is al jarenlang gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met interieurarchitectuur. Hij werkt zowel voor kleinere als grotere ondernemingen en zijn hands-on aanpak en toegepaste creativiteit maken dat de interieurs die hij voor en samen met zijn opdrachtgevers mocht ontwikkelen niet alleen erg aanspreken, maar vooral bijdragen aan de prestaties van werknemers en ondernemingen.

We leven op dit moment in een tijd die zich het beste laat typeren als onbestemd. Ondernemers zijn van nature positief ingestelde mensen die op basis van een combinatie van ervaring, kennis en fingerspitzengefühl in staat moeten zijn een forecast te geven over de nabije toekomst en resultaten. Maar Jeroen de Jong, eigenaar van STUDIOJEROENDEJONG ziet bij zichzelf en vele mede ondernemers dat er sprake is van dat onbestemde gevoel. Om dat gevoel weg te nemen kun je eigenlijk alleen maar doen waar je goed in bent, en dat is in beweging blijven en blijven ondernemen. En dat ondernemen gebeurt in een groot deel van de gevallen in werkomgevingen.

Juist de werkomgevingen zoals we die kennen zullen sterk onderhevig zijn aan verandering, of het kantoren, showrooms of winkels betreft, de functie en invulling gaan veranderen. Steeds meer gaan bijvoorbeeld traditionele werkplekken in kantoren straks naar een omgeving waar de ontmoeting centraal staat. In showrooms en winkels wordt het managen van bezoekersstromen belangrijker. Dit brengt vragen met zich mee en die vragen gingen en gaan natuurlijk niet alleen over hygiëne en social distancing. Ook in het pré-Corona tijdperk was er al veel te bereiken op het gebied van beter presterende werkomgevingen.

Wat is de algemene staat van uw werkomgeving en is deze Coronaproof? Doe de scan!

Jeroen de Jong grijpt juist deze tijd aan, om iedere ondernemer die zich afvraagt of zijn of haar werkomgeving nog de optimale ruimte biedt voor prestatie, een uitgebreide scan van deze omgeving aan te bieden. Jeroen de Jong bezoekt persoonlijk jouw werkomgeving, brengt deze in kaart en er vind altijd een gesprek plaats met de opdrachtgever. Na het gesprek en de scan wordt deze vertaald in een duidelijk rapport. Dat rapport ontvangt de ondernemer binnen 48 uur (2 werkdagen). Het rapport gaat altijd in op drie aspecten, welke weer onderverdeeld worden in drie gradaties.

De drie aspecten zijn:

  1. Snel (zelf) aan te passen om direct een betere werkomgeving te realiseren (low hanging fruit).
  2. Op korte tot middellange termijn te realiseren verbeteringen.
  3. Op langere termijn te realiseren verbeteringen.

Uw werkomgeving coronaproof

STUDIOJEROENDEJONG staat natuurlijk in een volgende fase ondernemers graag bij in het doorvoeren van veranderingen die bijdragen aan de realisatie van de beter presterende werkomgeving, maar dat is niet verplicht. Dit rapport geeft zeer duidelijke handvatten waar iedere ondernemer, leverancier of uitvoerder mee aan de slag kan.

Met deze scan wil Jeroen de Jong een kleine bijdrage leveren aan mede-ondernemers die juist in deze tijd de kans willen grijpen om straks weer optimaal te presteren. De scan biedt hij dan ook aan voor een standaardtarief dat niet in verhouding staat tot de waarde. Daarnaast ontvangt iedereen een Fold Pet Felt bureauscherm ter waarde van € 115,00 exclusief btw. Een handig opvouwbaar, draagbaar en persoonlijk werkplekscherm gemaakt van gerecyclede PET flessen, voor extra concentratie, privacy en hygiëne bescherming.

 

Het tarief voor de scan inclusief het werkplekscherm is € 375,00 exclusief btw. Daarnaast worden er reiskosten in rekening gebracht á € 0,51 per kilometer, gerekend vanaf Aalsmeer.

Wilt u een scan inplannen of meer weten? Neem dan contact op met Jeroen de Jong (e-mail; studio@jeroendejong.nl of telefoon; 06-54754265)

Wist u dat STUDIOJEROENDEJONG en projectinrichter CHARLES&MORE samen een pamflet schreven over de invloed van de anderhalve meter economie op onze werkomgevingen? Dat kunt u hier gratis downloaden: www.studiojeroendejong.nl/pamflet-post-corona-werken/


Schneider-Electric-Techtour
Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.