menu

ROSA JONKMAN.

Maak kennis met Rosa Jonkman, een gepassioneerde architect met een masterdiploma in architectuur, behaald aan de Academie voor Bouwkunst in 2019. Na waardevolle ervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde architectenbureaus heeft Rosa besloten om zich bij ons aan te sluiten als partner architect.

Het afstudeerproject van Rosa, genaamd ‘De Fusie’, is een fascinerende ontdekkingstocht naar een nieuw soort gebouw dat naadloos integreert in het karakteristieke Nederlandse landschap en aansluit bij de rijke traditie van waterwerken. In een tijd van urgente klimaatverandering, zeespiegelstijging en ecologische bedreigingen is dit thema relevanter dan ooit tevoren.

‘De Fusie’ vormt een architectonische uitdaging waarin Rosa als ontwerper programma, verbeelding en beleving heeft samengebracht met technische oplossingen. Hierdoor heeft ze deze complexe problematiek tastbaar gemaakt voor een breder publiek. Het resultaat? Een stimulans voor de ecologie, economie en een sociaal-maatschappelijke impuls.

Bij STUDIOJEROENDEJONG verwelkomen we Rosa en haar unieke perspectief en expertise met open armen. Samen met ons toegewijde team van freelance architecten, ontwerpers, vormgevers en stylisten vormen we een divers collectief van creatieve professionals, klaar om jouw visie en wensen tot leven te brengen.