Retail Showroom Concept

Voor Louwman & Parqui, importeur van TOYOTA, ontwikkelde STUDIOJEROENDEJONG een Retail Showroom Concept voor alle TOYOTA dealers in Nederland.

De opdracht
Zorg dat de ‘reis’ die de bestaande en nieuwe TOYOTA rijder aflegt vlekkeloos verloopt. Zorg bovendien voor een ongeëvenaarde klantbeleving en verstevig zo de binding met het merk en de concurrentiepositie.

Het resultaat
Een Retail Showroom Concept waarbij alle omschreven ‘touchpoints’ en alle ruimtes, van parkeerterrein tot adviesruimte, zo ontworpen zijn dat bezoekers optimaal gefaciliteerd, geïnformeerd, geïnspireerd en geactiveerd worden.

“de ideeën van STUDIOJEROENDEJONG met betrekking tot showroominrichtingen zijn verfrissend. In samenwerking met de importeur en de respectievelijke dealers heeft dit in veel gevallen geleid tot ware metamorfoses; showrooms waar je trots bent om de klant te mogen ontvangen”.

In gesprek met Jeroen de Jong
"Eén concept implementeren bij meer dan 120 verschillende bedrijven? Dat betekent oprechte aandacht hebben voor de persoonlijke wensen van élke ondernemer."

Benieuwd naar onze ervaring en aanpak?
Maak een kennismakingsafspraak!

Afspraak maken.