menu

JEROEN DE JONG.

Maak kennis met Jeroen de Jong, een creatieve geest, visionair en ondernemer pur sang. Jeroen studeerde al in 1985 af in Spatial Design en is tevens Master in Creative Thinking. Na zeven jaar waardevolle ervaring opgedaan te hebben bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van live communicatie en architectuur, startte hij in 1992 met STUDIOJEROENDEJONG.. Aanvankelijk onder een andere naam en in de beginjaren alleen gericht op ontwerp en projectmanagement in de live communicatie.

Na indrukwekkende successen en talloze wereldwijde projecten voor grote multinationals, besloot Jeroen zich in 2011 volledig te richten op architectuur en interieurprojecten. Hij voelt zich nog altijd als een vis in het water in zijn studio in de Kompastoren, een voormalige watertoren, in Mijdrecht. Elke dag geniet hij van de mooie opdrachten en opdrachtgevers en van de expertise en creatieve inbreng van het team jonge, getalenteerde freelance architecten, ontwerpers, vormgevers en stylisten.

“Gesterkt en gestimuleerd door ons team, evenals door de creativiteit en expertise van mijn zakelijke partner Rosa Jonkman, is het na ruim 30 jaar nog steeds een bron van vreugde en inspiratie om mijn passie te volgen en architectonische hoogstandjes en unieke interieurprojecten te realiseren”, aldus Jeroen