In gesprek met Jeroen de Jong

Interieur ontwerp voor optimaal woon- en werkgeluk

Interieur ontwerp is essentieel in optimaal woon - en werkgeluk, STUDIOJEROENDEJONG deelt zijn visie op interieur architectuur in deze rol.
Scroll voor meer
  • Auteur
    Jeroen de Jong - STUDIOJEROENDEJONG.
  • Datum
    16 juni 2021
  • Delen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Wil jij alles weten over interieurontwerp en de realisatie van succesvolle interieurs? Lees ons gratis whitepaper!

Bij het ontwerpen en realiseren van interieurs komt veel kijken. Voor veel opdrachtgevers waar wij in de afgelopen 30 jaar voor hebben mogen werken is zo’n traject een niet alledaagse. We verhuizen slechts enkele keren in ons leven, zowel privé als zakelijk. Daarnaast begint zo’n traject altijd met een leeg canvas. Laten we vooral ook niet vergeten dat we het merendeel van ons leven doorbrengen in onze woon- en werkomgevingen. Kortom, interieurontwerp en realisatie bevat alle ingrediënten voor een leuk, inspirerend maar ook spannend vraagstuk.

Succesvolle interieurs realiseren met STUDIOJEROENDEJONG

Als specialisten op het gebied van interieur architectuur is het dan ook een groot voorrecht om een rol te vervullen in het ontwerp en de realisatie van deze omgevingen. Dat voorrecht gaat gepaard met een grote verantwoordelijkheid. Elke ruimte, of dat een woning of bedrijfsruimte is, moet uiteindelijk bijdragen aan woon- en werkgeluk en optimale prestatie. Hoe we er steeds weer voor zorgen dat dit lukt, hebben we na al die jaren opgeschreven.

 

whitepaper-studio-jeroen-de-jong

 

 

Download Whitepaper

 

 

We beschrijven de oriëntatiefase, de ontwerpfase en de realisatiefase en hoe elke fase bijdraagt aan het uiteindelijke resultaat. Uiteraard ondersteund met talloze beelden van geslaagde interieurontwikkelingen.

Wij bieden dit whitepaper helemaal gratis aan, zodat u alvast geïnformeerd bent over alles wat er  bij komt kijken. Ondanks dat kunnen wij ons natuurlijk goed voorstellen dat er nog steeds vragen opkomen, als dat zo is dan horen we dat graag! Wij zien uit naar uw vragen en/of een kennismaking. STUDIOJEROENDEJONG werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.


Schneider-Electric-Techtour
Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.