Jeroen de Jong en Rosa Jonkman bundelen hun krachten bij STUDIOJEROENDEJONG

Jeroen de Jong en Rosa Jonkman bundelen hun krachten bij STUDIOJEROENDEJONG. Een opwindende samenwerking die de designwereld zal veroveren. Deze gerenommeerde interieur- en architectuurontwerpbureau, gevestigd in de Kompastoren, een voormalige watertoren in Mijdrecht, zal profiteren van hun kennis en expertise.

Met inspirerende creativiteit en buitengewoon talent voegt de 30-jarige Rosa Jonkman zich als partner architect bij het team, samen met Jeroen de Jong en het team van freelance architecten, ontwerpers, tekenaars en stylisten. Samen zullen ze gedurfde nieuwe mogelijkheden verkennen en inspirerende projecten tot leven brengen.

Deze samenwerking markeert een nieuwe fase van groei en creativiteit voor STUDIOJEROENDEJONG, waar beide professionals gedreven worden door de onbegrensde mogelijkheden die hen te wachten staan. Ze kijken ernaar uit om samen te werken aan innovatieve en baanbrekende projecten.

Jeroen de Jong, oprichter van STUDIOJEROENDEJONG, deelt vol enthousiasme zijn verwachtingen over de samenwerking met Rosa Jonkman. Naast haar masteropleiding, talent en ervaring is Rosa een geweldig mens met een heldere visie en een frisse kijk op het vak en de wereld. Haar kennis, ideeën en creatieve stijl zullen een onschatbare aanvulling zijn op het team, terwijl ze dagelijks uitdagende projecten aangaan.

STUDIOJEROENDEJONG heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door op maat gemaakte ontwerpoplossingen te leveren voor diverse projecten, zoals kantoren, showrooms, bedrijfsgebouwen, woningen en winkels. Het toegewijde team streeft ernaar eigentijdse ontwerpen te realiseren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn, en die de verwachtingen van hun opdrachtgevers overtreffen.