menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

TOYOTA

TOYOTA

100 tot 1.000m2


Showroom

Showroom

Retail showroom concept

Opdrachtgever: Louwman & Parqui – TOYOTA

Opdracht: Ontwikkel een Retail Showroom Concept voor alle Toyota dealers in Nederland. Zorg voor een naadloze klantreis voor zowel bestaande als nieuwe Toyota klanten. Creëer een onvergetelijke klantbeleving en versterk daarmee de binding met het merk en onze concurrentiepositie.

Resultaat: Eén Retail Showroom Concept, geïmplementeerd bij meer dan 120 verschillende bedrijven. Dat betekent oprechte aandacht voor de persoonlijke wensen van élke ondernemer en de architectuur van de verschillende bedrijfspanden. Alle Touch points en ruimtes, van parkeerterrein tot adviesruimte, zijn ontworpen om bezoekers optimaal te faciliteren, informeren, inspireren en activeren.

“De ideeën van STUDIOJEROENDEJONG voor showroominrichtingen zijn verfrissend. In samenwerking met de importeur en de respectievelijke dealers hebben deze geleid tot ware metamorfoses; showrooms waar je trots bent om de klant te mogen ontvangen.”

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK