menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

TELERADIO

TELERADIO

1.500m2


Kantoor

Showroom

Bedrijfsruimte

Kantoor

Showroom

Bedrijfsruimte

Nieuwbouw kantoor en showroom

Opdrachtgever: Teleradio Nederland

Opdracht: Interieurontwerp voor interieur kantoor, showroom en bedrijfsruimte.

Resultaat: Teleradio gaf STUDIOJEROENDEJONG al vroeg de opdracht voor het ontwerp en de realisatie van het interieur van hun nieuwe hoofdkantoor in Bleiswijk, nog voordat de bouw begonnen was.

Samen met de bouwer van het pand konden we al in een vroeg stadium optrekken en veel aanpassingen maken om het uitgebreide programma van wensen en eisen om te zetten naar een gebalanceerd interieurontwerp. Dit was een enorme uitdaging, maar door bepaalde functionaliteiten zoals trappen, WC’s en pantry’s te combineren in één groot centraal geplaatst volume, zijn we erin geslaagd om alle wensen te vervullen.

De materialen, kleuren en visuals zijn volledig afgestemd op de robuuste uitstraling die Tele Radio hanteert en passen perfect bij hun producten, diensten en doelgroep. “Ons doel was om een inspirerende ruimte te creëren die de kracht en het karakter van Tele Radio weerspiegelt, en dat is precies wat we hebben bereikt”, aldus een zeer tevreden opdrachtgever.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK