menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

STUDIOJEROENDEJONG.

STUDIOJEROENDEJONG.

96m2


Kantoor

Studio

Showroom

Kantoor

Studio

Showroom

Studio

Opdrachtgever: Experience Holding BV

Opdracht: Interieurontwerp voor STUDIOJEROENDEJONG.

Resultaat: Welkom in onze studio in de Kompastoren, een voormalige watertoren uit 1937 in Mijdrecht. We hebben de ruimte neutraal maar stijlvol ingericht, met betonkleuren en natuurlijke materialen. Een indrukwekkend schilderij van Rob Donders, dat de branding aan de Nederlandse kust laat zien en de verbinding met water symboliseert, siert onze muren en zorgt, samen met het akoestische spuitwerk tegen het plafond, voor de juiste akoestiek.

Op de verdieping bevindt zich onze ‘cockpit’: drie grote werkplekken met beeldschermen, waar creativiteit en functionaliteit samenkomen.

Het lichtplan is ontworpen om sfeer-, werk- en daglicht perfect te combineren. De verlichting in onze studio creëert een warme en uitnodigende sfeer, terwijl het tegelijkertijd de ideale omstandigheden biedt voor geconcentreerd werken en presentaties aan opdrachtgevers.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK