menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

SCHNEIDER ELECTRIC

SCHNEIDER ELECTRIC

6.100m2


Kantoor

Kantoor

The story to tell

Opdrachtgever: Schneider Electric

Opdracht: Presenteer het verhaal van Schneider Electric aan bezoekers door het te vertellen, te tonen en te laten ervaren, met als conclusie dat Schneider Electric dé specialist is in energiebeheer.

Resultaat: Wij hebben het Customer Journey Concept ‘Techtour, The Story to Tell’ ontwikkeld voor het hoofdkantoor van Schneider Electric in Hoofddorp en alle touchpoints, communicatiedragers en grafische elementen ontworpen.

De journey begint met een inleidende presentatie in het grote ronde theater op de begane grond en vervolgd met een ‘Techtour’ door het hele pand, met een start op het dak. Tijdens de tour worden werkende demonstraties van producten en oplossingen van Schneider Electric gepresenteerd.

We hebben de pijl uit de huisstijl van Schneider Electric geabstraheerd en als 3D-object door het gebouw verspreid. Deze pijl wijst niet alleen de route, maar benadrukt ook belangrijke momenten in de tour.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK