menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

Representatieve kleedruimte

Representatieve kleedruimte

12


Bedrijfsruimte

Showroom

Bedrijfsruimte

Showroom

Opdrachtgever: Decolegno BV

Opdracht: Ontwerp een kleedruimte voor ons medewerkers die op de fiets of op de motor naar hun werk komen en zich willen omkleden en opfrissen voor ze aan het werk gaan. En zorg bovendien dat de ruimte representatief genoeg is om aan bezoekers van de showroom te tonen.

Resultaat: Vanzelfsprekend hebben we het decoratief plaatmateriaal dat Decolegno zo succesvol op de markt brengt toegepast. Voor de lockers, de spiegel ombouw en de bank, inclusief ‘kussens’ hebben we het Solid Surface materiaal van Durasein toegepast. Voor de wanden, het plafond en de ombouw hebben we de prachtige materialen van Cleaf gebruikt. Waarbij de gele UB53 Riga heerlijk afsteekt tegen de grijze betonstructuur van de FC69 Concreta. Een strakke minimalistische indeling in een relatief kleine ruimte, we zijn blij met het resultaat. Maar veel belangrijker, de medewerkers van Decolegno ook. Niet in de laatste plaats omdat ze de ruimte graag aan bezoekers van de showroom laten zien.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK