menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

KANTOOR & TRAININGSRUIMTE AMSTERDAM

KANTOOR & TRAININGSRUIMTE AMSTERDAM

360m2


Kantoor

Studio

Kantoor

Studio

Van standaard tot buitengewoon

Opdrachtgever: Experience Holding BV

Opdracht: Interieurontwerp casco bedrijfsunit.

Resultaat: Stel je voor: een standaard bedrijfsunit, maar dan getransformeerd tot een ruimte van inspiratie. We hebben de verdiepingsvloer vergroot en een centrale trap toegevoegd, omarmd door volledig transparante glaswanden die verbinding en samenwerking bevorderen.

Achterin de ruimte hebben we een opvallende wand van glanzend golfplaat geplaatst, waarachter verschillende faciliteiten zijn verborgen, waaronder de WC en de garderobe. De glanzende golfplaat maakt de ruimte optisch breder en reflecteert ook het daglicht, waardoor een heldere en levendige sfeer ontstaat, ook achterin de kantoorruimte.

Twee kubussen, uitgevoerd met zebrano fineer, dienen als pantry en projectkast. Dit materiaal geeft een natuurlijke balans in kleur en warmte in het interieur, terwijl ze ook functioneel en stijlvol zijn.

Dit is geen gewone werkruimte, maar een plek waar standaard wordt getransformeerd tot buitengewoon.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK