menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

KANTOOR INTERFORCE NETWORK

KANTOOR INTERFORCE NETWORK

1.000m2


Kantoor

Kantoor

Van casco naar kantoor

Opdrachtgever: Interforce Networks

Opdracht: Transformeer deze standaard 1.000m² casco kantoorruimte tot een transparante, uitnodigende, inspirerende en energiezuinige werkomgeving voor onze medewerkers.

Resultaat: “Symmetrie in het ontwerp, ruime werkplekken, ruimtes met glazen wanden en een zorgvuldige selectie van materialen en kleuren geven ons kantoor een warme en moderne uitstraling.”

“Het doordachte ontwerp creëert een werkomgeving waar onze medewerkers met plezier naartoe gaan. Meer licht en openheid verhogen de productiviteit en het welzijn, en versterken de werksfeer en teambinding, cruciaal voor succesvolle samenwerking.”

“Door de focus te leggen op een comfortabele en stimulerende werkplek, investeren we niet alleen in de toekomst van ons bedrijf, maar ook in het welzijn van onze medewerkers”, aldus een trotse opdrachtgever.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK