menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

JEROEN HYPOTHEEKADVIES

JEROEN HYPOTHEEKADVIES

110m2


Kantoor

Winkel

Kantoor

Winkel

Van gedateerd naar nieuw

Opdrachtgever: Jeroen Hypotheekadvies

Opdracht: Ontwerp onze nieuwe werkplek in een voormalige winkel.

Resultaat: Van gedateerde winkel naar levendige, gastvrije werkplek! We hebben de ruimte volledig omgetoverd, waardoor een open en lichte sfeer ontstaat met mooie zichtlijnen. Het resultaat? Een bruisende werkplek en ontvangstruimte waar je je als werknemer en bezoeker meteen thuis en op je gemak voelt.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK