menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

GEBOUW OVERSTEEN

GEBOUW OVERSTEEN

750 m2


Kantoor

Publieke ruimte

Kantoor

Publieke ruimte

Interieur entreehal

Opdrachtgever: K&O Property Management BV’

Opdracht: Ontwerp interieur entreehal.

Resultaat: Bij deze opdracht vormde de immense entreehal een uitdaging. We wilden de ruimte optisch verkleinen en hebben dit opgelost door één wand te bekleden met hout en drie eilanden te plaatsen: een ‘eiland’ met een koffiecorner, een ‘eiland’ met de receptieontvangstbalie en een ‘eiland’ met de wachtruimte.

Ons doel was een entree te ontwerpen die niet alleen uitnodigend en gastvrij is, maar ook indruk maakt. Met zorgvuldig gekozen materialen en strakke vormgeving hebben we een ruimte gecreëerd die uitnodigt.

Het resultaat is een entreehal die de identiteit van Gebouw Oversteen weerspiegelt, met een moderne en toch tijdloze uitstraling die inspireert en uitnodigt tot ontmoetingen en samenwerking. We presenteren deze vernieuwde entree met trots als visitekaartje voor het gebouw en een warm welkom voor iedereen die binnenkomt.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK