menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

DECOLEGNO

DECOLEGNO

1.600m2


Bedrijfsruimte

Kantoor

Showroom

Bedrijfsruimte

Kantoor

Showroom

Zie. Voel. Beleef.

Opdrachtgever: DecoLegno

Opdracht: Na een intensieve pitch met twee andere bureaus waren wij zeer verheugd dat wij de opdracht ontvingen vanwege onze visie op werken, showrooms en beleving. DecoLegno wilde niet alleen een nieuw, nog te bouwen bedrijfspand inrichten, maar ook een plek creëren die co-creatie, inspiratie en prestatie bevordert. De showroom moest professionals zoals interieurarchitecten en particulieren inspireren en informeren, terwijl het kantoor een ideale werkomgeving zou bieden voor ruim 50 medewerkers, waarbij het welzijn en de prestaties van het personeel centraal stonden.

Resultaat: “Het interieur van de showroom en het kantoor van DecoLegno is een ware blikvanger. Bij binnenkomst valt meteen de ruimtelijkheid op, met een zwevende balie, een stoere betonnen vloer en imposante lichtbakken met prachtige visuals. Het gaat te ver om alles en alle ruimtes te omschrijven. Zoals bij binnenkomst al te lezen valt: Zie. Voel. Beleef. En dat raad ik dan ook aan; ervaar het zelf. Een paradijs voor liefhebbers van materiaal, kleur en design, waar elk detail zorgvuldig is doordacht,” aldus een bezoeker.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK