menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

CARPENTIER MOOREN AALSMEER

CARPENTIER MOOREN AALSMEER

900m2


Bedrijfsruimte

Kantoor

Showroom

Winkel

Bedrijfsruimte

Kantoor

Showroom

Winkel

Winkel, groothandel, kantoor

Opdrachtgever: Carpentier Mooren

Opdracht: Interieurontwerp, winkel, groothandel en kantoor ineen.

Resultaat: Een goede inrichting van een winkel, groothandel of kantoor moet aan verschillende eisen voldoen. Bij Carpentier Mooren was het ontwerpen van een ruimte voor zowel het winkel- als groothandel personeel, klanten en kantoormedewerkers een uitdaging.

Het pand had een verouderde en onoverzichtelijke inrichting, waar verschillende afdelingen op één plek werkten. Door natuurlijke zonering, lange zichtlijnen en duidelijke segmentatie hebben we het overzicht en de rust hersteld. Hierdoor kunnen klanten sneller producten vinden en werknemers zich beter op hun taken richten. We vervingen de oude balies door één centrale balie en kozen voor grote, eenvoudige vormen en neutrale kleuren om een rustige sfeer te creëren waarin producten goed tot hun recht komen.

“Ons plan om winkel en kantoren te transformeren naar huidige maatstaven is door STUDIOJEROENDEJONG op pragmatische wijze aangepakt. Zij weten feilloos wensen naar de praktijk te vertalen in functioneel ongelooflijk mooie dingen. “Luchtfietsen” is niet aan ze besteed. Zelden zo’n exceptionele betrokkenheid meegemaakt!”, aldus Dirk Ploegstra, voormalig Commercieel Directeur van Carpentier Mooren

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE WERK