menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

VILLA OUDERKERK a/d AMSTEL

VILLA OUDERKERK a/d AMSTEL

270m2


Woning

Een geabstraheerd dijkhuis

Opdrachtgever: Particulier

Opdracht: Ontwerp een moderne villa op een kavel van ruim 1000m2 aan de rivier De Bullewijk en hou rekening met het huidige gevelbeeld op deze locatie.

Resultaat: Deze villa, een dijkhuis, is gestroomlijnd tot zijn essentie met rechte hoeken en een zadeldak, voorzien van wit pleisterwerk en een zilvergrijs aluminium dak. Toevoegingen aan de noordoost- en zuidkant zijn subtiel uitgevoerd om de hoofdvorm te behouden.

Verder kenmerkt de villa zich door een heldere structuur zonder gangen. Een open trap verbindt de woonverdieping met het souterrain en de slaapkamers, met daglicht dat binnenvalt via glazen stroken. Ook de RVS schoorstenen aan de buitenzijde van de villa en het tuinhuis zijn bijzonder en kenmerkend.

De woonruimte biedt een panoramisch uitzicht op de rivier De Bullewijk, met grote schuifpuien naar de voortuin. De woonkeuken, als centraal punt van het huis, heeft een hoogte van vier meter en biedt veel kastruimte.

De villa staat op een betonnen sokkel met terras.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE THUIS