menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

VILLA HOOGKARSPEL

VILLA HOOGKARSPEL

229m2


Woning

Een gastvrij familiehuis

Opdrachtgever: Particulier

Opdracht: We werden gevraagd om het bestaande plan voor een nieuwe droomvilla te beoordelen in overeenstemming met het programma van eisen en wensen. Het was een uitdagende opdracht die we met plezier hebben uitgevoerd, uiteraard met toestemming van de bouwer, tevens ontwerper, van de woning. Het resultaat? Vrijwel alleen de buitenmuren bleven intact.

Resultaat: Bij het herontwerpen van het interieur hebben we de ruimtes opnieuw gedefinieerd en geoptimaliseerd, wat resulteerde in een betere doorstroming en functionaliteit. Door slimme indelingen en het gebruik van natuurlijk licht hebben we de ruimtes op een natuurlijke manier met elkaar verbonden, elk optimaal benut en een harmonieuze sfeer gecreëerd.

“STUDIOJEROENDEJONG heeft bewezen een diepgaand begrip te hebben van esthetische harmonie en stijl. Ze hebben succesvol een balans gevonden tussen moderne en warme, klassieke accenten, wat resulteert in een tijdloze en elegante sfeer. Onze villa heeft een transformatie ondergaan waarin functionaliteit, schoonheid en persoonlijkheid samenkomen”, aldus zeer tevreden opdrachtgevers.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE THUIS