menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

VILLA DE BONGERD – SNELREWAARD

VILLA DE BONGERD – SNELREWAARD

386m2


Woning

Te Koop

Opdrachtgever: Particulier

Opdracht: Te Koop: De Bongerd in Snelrewaard, een enorm perceel van 16.530 m2 met een enigszins gedateerde villa van 386 m2. Ondanks een marktconforme prijs bleef de verkoop lang uit.

Resultaat: Na ons advies om de prijs niet te verlagen, maar te investeren in een virtueel verbouwplan inclusief impressies, hebben we een virtuele metamorfose uitgevoerd. We hebben een eigentijds interieur en exterieur gecreëerd, met onder andere een ruime leefkeuken met wijnkelder ter vervanging van het verouderde binnenzwembad. Door gebruik te maken van glazen puien hebben we de woning aanzienlijk meer openheid en transparantie gegeven. We hebben niet alleen kleine ruimtes vergroot, maar ook het aantal deuren verminderd om zo meer openheid en licht te creëren.

Als laatste stap hebben we twee grote billboards geplaatst en een verkoopbrochure opgesteld, inclusief onze impressies. Een maand later was de villa verkocht.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE THUIS