menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

THE LONG HOUSE

THE LONG HOUSE

35m2


Woning

99% circulair

Opdrachtgever: Particulier

Opdracht: Ontwerp, op de huidige positie van de oude schuur, een extra woning, gastenverblijf in de tuin.

Resultaat: Circulariteit stond hoog op de prioriteitenlijst. We zijn erin geslaagd om de woning bijna volledig circulair te bouwen, met een percentage van bijna 99%. Naast het voldoen aan alle esthetische wensen, het budget en de efficiëntie-uitdagingen, was de bereikbaarheid en de drassige grond een extra uitdaging.

Om de constructie te stabiliseren in deze uitdagende omstandigheden, hebben we gekozen voor een schroeffundering. Alle ramen en kozijnen zijn afkomstig van de tweedehandsmarkt. De gevel van de woning is opgebouwd uit bio-based isolatiemateriaal, met houtvezelisolatie als belangrijkste component. Het resultaat is een compacte en zeer efficiënt ingedeelde kleine woning met de passende naam ‘The Long House’. Ruimtelijk, licht en een lichtend voorbeeld van circulariteit en duurzaamheid, klaar voor de toekomst.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE THUIS