menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

STADSVILLA AMSTELVEEN

STADSVILLA AMSTELVEEN

150m2


Woning

Grote ruimtes vragen om grote gebaren

Opdrachtgever: Particulier

Opdracht: “In maart van dit jaar zijn wij verhuisd naar onze nieuwe woning. Deze is onlangs verbouwd door de vorige bewoners en we vinden het werkelijk prachtig. Echter, voor de woonkamer en woonkeuken hebben we nog deskundig interieuradvies nodig. We weten ons namelijk geen raad met de immense ruimtes.” Met deze vraag kwamen de bewoners van deze prachtige stadsvilla in Amstelveen naar ons toe.

Resultaat: We hebben grote ruimtes aangepakt met grote gebaren. We hebben de keuken en woonkamer gescheiden met een zwart stalen glazen pui, en ook de entreehalkozijnen vervangen door zwart stalen kozijnen.

Ons interieuradvies omvatte opvallend grote elementen: een zeer ruime salontafel, enorme bank en fauteuils in de woonkamer; een gigantische notenhouten eettafel met comfortabele leren stoelen in de keuken. Om diepte te creëren, vervingen we de vitrage in de erkers door zwarte shutters en plaatsten we okerkleurige gordijnen in de woonkamer. We decoreerden met grote planten, spiegels en wanddecoraties voor een groots effect. Een subtiele zwarte lichtlijn verbindt de ruimtes.
Voor de keukenachterwand hebben we een afbeelding ontworpen met een Delfts blauwe tint, en de openhaard hebben we bekleed met Flintstones om meer sfeer te creëren.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE THUIS