menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

PRAKTIJKRUIMTE AALSMEER

PRAKTIJKRUIMTE AALSMEER

30m2


Woning

Wonen en werken

Opdrachtgever: Particulier

Opdracht: Van een ondernemer met een coachpraktijk kregen wij de kans om een praktijkruimte aan huis te ontwerpen. Vooral in deze tijd, waarin de grenzen tussen werk en thuis lijken te vervagen, is dit een bijzonder interessante opdracht. De opdracht was om de woonruimte niet in te perken en tegelijkertijd de privacy van de bezoekers te waarborgen.

Resultaat: Een praktijkruimte die gescheiden kan worden van de woonruimte door middel van een kastenwand met akoestische panelen, die het directe zicht naar de woonruimte blokkeren. De ruimte is afgescheiden en zelfstandig, waarbij bezoekers volledige privacy en veiligheid ervaren. Tegelijkertijd kan de ruimte, wanneer niet in gebruik als praktijk, geïntegreerd worden in de woonkamer. Missie absoluut geslaagd, volgens de opdrachtgever.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE THUIS