menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

Familiehuis Aalsmeer

Familiehuis Aalsmeer

380 m2


Woning

Opdrachtgever: Particulier

Opdracht: Een relatief kleine dijkwoning in Aalsmeer verbouwen naar een ruim familiehuis.

Resultaat: Het ontwerpen en bouwen van een aanbouw van maar liefst 75 m2 gaf ons de mogelijkheid om het uitgebreide programma van eisen en wensen te vertalen in een ruim, modern en efficiënt ingedeeld familiehuis. De oude entreehal werd praktijkruimte, de oude woonkamer de master bedroom inclusief ruime badkamer. De keuken bleef op dezelfde positie maar werd uitgebreid met een ruime bijkeuken en de aanbouw bood voldoende ruimte voor de woonkamer met een separate afsluitbare ruimte die ingericht is als speel- en TV kamer.

Door een nieuwe trap naar de verdieping centraal in de woning te plaatsen konden we op de verdieping voor de kinderen vier ruime kamers, een badkamer en een separate WC plaatsen. Een grappig element op de verdieping is de stortkoker waar de kinderen de vuile was in kunnen gooien. De was eindigt dan altijd in de wasmand beneden in de bijkeuken.

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE THUIS