menu

STUDIOJEROENDEJONG. |

STUDIOJEROENDEJONG.

APPARTEMENT AMSTERDAM

APPARTEMENT AMSTERDAM

170m2


Woning

Met de luxe van een hotelsuite

Opdrachtgever: Particulier

Opdracht: Dit unieke project begon met een duidelijke vraag van de opdrachtgever: transformeer twee grote betonnen casco ruimtes in een oude Amsterdamse school tot een appartement met de luxe van een hotelsuite en het comfort van thuis.

Resultaat: Er is besloten om de grootste ruimte op te delen door de trap naar het dakterras zodanig te positioneren dat er een ruime keuken, een royale woonkamer en een bijkeuken (onder de trap) ontstaat. Bovendien zijn er slechts drie deuren in het hele appartement geplaatst, waardoor de ruimtelijkheid behouden blijft. Het resultaat is verbluffend, aldus de opdrachtgever: “Ons appartement, voorheen bestaande uit grote, hoge en kille klaslokalen, heeft nu de warmte, sfeer en indeling van een luxe hotelsuite, en biedt ons de geborgenheid van thuis.”

Laten we afspreken

Wil je ontdekken wat STUDIOJEROENDEJONG. voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een informele, informatieve en inspirerende presentatie bij jou thuis, op kantoor of in onze studio in de Kompastoren in Mijdrecht.

STUDIOJEROENDEJONG. |

MEER VOOR JE THUIS